Feriha si Emir, separati de dragul familei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:14

Feriha (Hazal Kaya) s-a intors in casa parinteasca din cauza starii precare de sanatate a tatalui sau si a abtinut iertarea acestuia, asa cum isi dorea.

Acest lucru o face foarte fericita dar o intristeaza faptul ca trebuie sa stea departe de Emir (Cagatay Ulusoy) pentru binele familiei sale. Feriha a lasat sa se inteleaga ca reintoarcerea ei a venit in urma despartirii de Emir, insa, cei doi indragostiti au hotarat sa pastreze secretul casatoriei lor, pana cand problemele de sanatate ale tatalui fetei se vor rezolva.

Cansu (Sedef Sahin) ii spune lui Emir despre relatia pe care o are tatal lui, Unal, cu mama ei vitrega, Sanem (Deniz Ugur), si ii cere acestuia sa o ajute in dizolvarea parteneriatului de afaceri pe care il

au acestia.

Koray (Yusuf Akgun) ii spune sotiei sale, Gulsum (Pelin Ermis), ca vrea sa divorteze. Koray, care este indragostit, in continuare, de fosta sa iubita, Hande (Ceyda Ates), ii promite acesteia ca vor fi din nou impreuna. Gulsum, care isi iubeste foarte mult sotul, este gata sa faca orice pentru a nu i se destrama casnicia.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce hotarare va lua tatal Ferihei, pentru ca familia sa sa aiba o viata linistita, si cui ii cere ajutorul Gulsum, pentru a-si

pastra casnicia, aflati astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Feriha”, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.