Roxana Ciuhulescu s-a tatuat in direct la WOWbiz! Vezi cine i-a facut tatuajul!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:14

O vedeta controversata de sex feminin din showbiz-ul autohton i-a facut Roxanei Ciuhulescu un tatuaj special, in direct la WOWbiz.

Roxana Ciuhulescu s-a lasat convinsa de prietena ei, DJ Wanda, sa isi faca un nou tatuaj. Wanda si-a deschis un salon de tatuaj, iar Roxana i-a fost prima clienta.  A ales sa isi faca o inimioara pe incheietura mainii drepte, iar tatuajul i-a fost facut chiar de Wanda.

" In primul rand ne leaga o prietenie si faptul ca Wanda si-a deschis primul salon de tatuaje si am vrut sa fiu primul ei client.

Aceasta inimioara semnifica iubire. Daca nu traim inconjurati de iubire, atunci traim degeaba. Am ales un tatuaj pentru a-l avea pe toata viata. Sotul meu nu stie, dar e bine ca am doua presuri in fata usii. Pe unul dorm, iar cu celalalt ma invelesc", a spus Roxana.

DJ Wanda Wanda s-a aratat mandra de ce a realizat pe mana prietenei sale." Este o inima si asta pentru ca Roxana este o prietena pe care o iubesc mult", a de adaugat DJ Wanda.


Vezi video pe wowbiz.ro!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.