Staruri care arata mai bine la 40 de ani decat aratau in tinerete. Transformarile Victoriei Beckham de-a lungul timpului!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:14

Victoria Beckham arata acum, la 40 de ani, cu totul diferit fata de pustoaica picanta de pe vremea Spice Girls.

Transformarile prin care a trecut de-a lungul a doua decenii sunt cu adevarat vizibile! O sedinta foto de pe vremea cand abia isi serba majoratul sta drept dovada ca trupul ei avea cu totul alte forme. Sanii ii erau mari si lasati, iar nasul era mai borcanat. Semn ca cei care sustin ca si-a facut operatii estetice intre timp cam au dreptate.

Prin 1994, dupa ce a castigat preselectia pentru Spice Girls, Victoria nu era in pas cu moda.

Purta articole vestimentare lucioase, fuste scurte, isi contura buzele cu creion si se machia cam vulgar. Anii treceau, fetele castigau din ce in mai multi bani si investeau in imaginea lor. Victoria si-a tot facut schimbari de look. Fie a trecut de la brunet, la suvite blonde si chiar blond platinat, fie a umblat la lungimea parului si bineinteles a inceput sa apeleze la stilisti.

In 1996, atunci cand l-a cunoscut pe David amandoi erau straini de ceea ce inseamna un look de star.

Ea purta rochii scurte, sprancenele ii erau neingrijite si tinutele nu puteau fi incadrate intr-un stil aparte, iar fotbalistul zau ca nu aducea deloc la barbatul care arata mereu ca scos din cutie, in zilele de astazi.

##VIDEO113075##

Si uite asa, prin 1999 cei doi s-au casatorit, in 2001 Spice Girls s-a destramat si Victoria Beckham s-a indreptat catre moda. Deodata nu mai era zbanghia fata picanta, ci o femeie stilata, care niciodata nu le zambeste fotografilor si care pare adesea cu nasul pe sus.


E intotdeauna pe tocuri, are mai mereu ochelarii de soare la ochi si gentile de mii de euro si le tine pe brat, intr-un stil aparte. Rareori o vezi ca-si scoate silicoanele la inaintare, caci de cand a devenit mama a 4 copii, diva adopta un stil formal. Rochii pana sau dupa genunchi si nu prea decoltate. Victoria inainte si dupa e cu totul alta. De acord?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii