Care vedeta autohtona a venit LEGATA la ochi la un eveniement monden?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:14

Ni s-a demonstrat inca o data ca daca o vedeta vrea sa atraga atentia prin intermediul vestimentatie reuseste negresit! Priviti ce aparitie bizara!

O doamna din showbizul nostru a venit legata la ochi, la un party monden. Oare cine a incercat sa se ascunda sub dantela neagra? Ia sa vedem. Ghiciti personajul? Indiciile noastre vor fi putine, dar sigur va vor duce drept la tinta.

Asadar, blonda cu multe suvite negre se vede clar ca este indrazneata. Cel putin din punct de vedere al tinutei. Vedeta a purtat o pereche de sandale meetalice, pantaloni cu muulte tinte, un sacou negru si un tricou cu chipul scriitorului Mircea Eliade.

E clar ca e o fashionista convinsa, care are multe idei inedite.

Va aratam acum si buzele ei senzuale, care au fost conturate cu un ruj intr-o nuanta inchisa. Iata! Primim pupici si diva ne scoate si limba. Uitati-va acum, atent, prin dantela neagra. Ati reusit sa descoperiti cine si-a acoperit privirea? Ei bine, tipa din imagini este nimeni alta decat designerul Laura Lazar, de la care am primit o explicatie exacta pentru alegerea outfitului iesit din comun.

" Nu mai fiti legati la ochi", a explicat designerul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

##VIDEO113140##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.