Hurrem pierde increderea Sultanului

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:14

Dusmanii Sultanei Hurrem (Vahide Percin Gordum) reusesc sa zdruncine serios increderea pe care Sultanul (Halit Ergenc) o are in iubita sa sotie. Sultana Fatma (Meltem Cumbul), silihtarul Printului Mustafa, Atmaca (Sarp Akkaya), o parte dintre dusmanii acesteia, il informeaza pe Sultan despre camera secreta in care Sultana Hurrem asculta sedintele Divanului.

Sultanului nu-i vine sa creada ca Hurrem, singura persoana din lume in care acesta avea incredere, a recurs la aceasta strategie. Hurrem afla care dintre slujitorii sai a dezvaluit secretul.

Dusmanii lui Hurrem nu se opresc aici. Ei cauta, prin orice mijloace, sa rupa alianta Hurrem-Pasa Rustem (Ozan Guven). Constienta ca dusmanii sai s-au inmultit, Hurrem isi doreste, mai mult ca oricand, sa-i demonstreze Sultanului Suleyman ca Printul Mustafa (Mehmet Gunsur) vrea sa il detroneze.

La Palat ajunge vestea ca Nurbanu (Merve Bolugur) aduce pe lume primul copil al Printului Selim (Engin Ozturk).

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum va reactiona Sultanul cand afla secretul lui Hurrem, cine este slujitorul care a dezvaluit secretul acesteia si ce va face Pasa Rustem ca sa ii distruga viitorul Printului Mustafa, aflati astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “ Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii ”, la Kanal D.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.