Iti garatam ca nu vei mai uita niciodata sa bei apa! Alarma din interiorul sticlei care iti va aminti sa te hidratezi

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:56

Oamenii sunt in mod constant sfatuiti sa se hidrateze in fiecare consumand suficienta apa.

 

Iti garatam ca nu vei mai uita niciodata sa bei apa! Alarma din interiorul sticlei care iti va aminti sa te hidratezi
Oamenii sunt in mod constant sfatuiti sa se hidrateze in fiecare consumand suficienta apa.
Cu toate acestea cateodata acest obicei se uita si pot trece suficiente ore pana sa realizam ca am uitat sa luam o gura de apa. Cu acest gand in minte Vittel o sticla eficienta care are o alarma in sticla ce iti aduce aminte ca este timpul sa te hidratezi.
Bineinteles, tu esti acela care isi va alege intervalul orar in care trebuie sa bei apa.
Designeul sticlei a fost facut de o fiica de marketing din Franta. La prima vedere poate arata ca o sticla obisnuita, dar daca o studiezi cu atentie vei vedea ca de fapt un mic timer pe capac. Acesta avertizeaza ca este momentul sa consumi apa prin ridicare unui steag.
Capacul face parte dintr-un experiment menit sa vada daca poate creste consumul de apa in randul oamenilor, iarrezultatele au fost cat se poate de pozitive.
Cu toate acestea nu se stie daca inventia va fi scoasa pe piata.

Cu toate acestea, cateodata acest obicei se uita si pot trece suficiente ore pana sa realizam ca nu am consumat nicio gura de apa. Cu acest gand in minte Vittel a venit  cu o sticla, care are o alarma in interior si iti aduce aminte ca este timpul sa te hidratezi. Bineinteles, tu esti acela care isi va alege intervalul orar in care consideri ca trebuie sa bei apa.


Design-ul sticlei a fost facut de o firma de marketing din Franta. La prima vedere poate arata ca o sticla obisnuita, dar daca o studiezi cu atentie vei vedea ca de fapt un mic timer pe capac. Acesta te  va anunta cand este momentul sa consumi apa, prin ridicare unui steag.

Capacul face parte dintr-un experiment menit sa vada daca poate creste consumul de apa in randul oamenilor, iar rezultatele au fost cat se poate de pozitive.
 In ciuda acestor rezultate, nu se stie daca inventia va fi scoasa pe piata.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri: