O romanca o eclipseaza pe celebra Paris Hilton! Fosta scorpie de la Izvorani a ajuns printre stelele lumii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:56

Nu-i mai ajunge doar America! incet dar sigur Monica Gabor devine celebra in intreaga lume.

Dovada? Prezenta divei la evenimentul de deschidere a unui restaurant cu traditie tocmai la Shangai. Iat-o cum paseste pe covorul rosu, pozeaza si acorda interviuri ca un adevarat star. Alaturi de ea apare si celebra Paris Hilton, mostenitoarea imperiului hotelier. Dar diferenta dintre cele doua e vizibila!

Cu o coafura sofisticata, machiata natural- cum i-a intrat deja in obisnuinta de cand se afiseaza cu iubitul chinez- si imbracata cu o rochie de culoare crem cu model negru, romanca noastra a fost mult mai eleganta si mai rafinata chiar si decat Paris.
an momentul cheie al serii, cele doua taie impreuna panglica rosie, asa cum se obisnuieste la o inaugurare.
Fosta doamna Columbeanu a devenit chiar imaginea restaurantului pe care-l promoveaza. Asa se face ca afisele cu romanca sorbind dintr-un pahar au impanzit pur si simplu intreg Shanghai-ul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Se vede ca relatia durabila dintre ea si Mr.

Pink s-a inchegat tot mai mult in cei peste 3 ani de cand sunt impreuna. si nu e de mirare ca el isi foloseste prieteniile, cum este si cea cu patronul lantului de restaurante din Asia, sa-si ajute iubita. Deci, nu mare ne-ar fi surpriza sa o vedem tot mai des pe Monica Gabor la evenimente de mare staif in China.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.