Cand esti provocata reactionezi violent sau diplomat? Uite ce temperament ai in functie de zodie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:57

Zodia in care te-ai nascut spune multe despre felul tau de a fi, mai ales in momentele in care esti nervoasa sau iritata. Afla ce spun astrele despre felul in care reactionezi in astfel de situatii.

Berbec

Daca nu reusesc  sa se calmeze in situatii stresante, berbecii  pot deveni destul de violenti. Daca oponentii sai isi pastreaza calmul si nu reactioneaza la iesirile sale, berbecii reusesc sa treaca repede peste moment. Nu le este teama sa isi recunoasca greseala insa daca sunt provocati, nu se dau in laturi de la un raspuns.

Taur

Le trebuie multe ca sa se enerveze sau sa se supere pentru ca de obicei sunt firi calme.

Taurii trec foarte usor peste starea de furie insa daca au ajuns la capatul rabdarii este bine sa nu stai in calea lor. De obicei taurii se ambaleaza atunci cand sunt acuzati de ceva ce nu sunt vinovati.

Gemeni

Sunt persoane comunicative insa nu isi manifesta sentimentele de agasare sau furie.  Cand incepe sa le tremure vocea de nervi inseamna ca i-ai calcat pe coada. Avand in vedere ca gemenii sunt firi joviale este usor sa iti dai seama cand sunt nervosi pentru ca se manifesta destul de agresiv, prin tipete si urlete.

Rac

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fiind semne de apa, racii devin foarte emotionali atunci cand se enerveaza. Incearca sa ascunda acele emotii insa nu prea reusesc. In incercarea de a face acest lucru, le tremura mainile, transpira in palme si isi pierd cuvintele. De obicei  ii podideste plansul  asa ca oponentul va fi impresionat si isi va cere scuze imediat.

Leu

Leii au un control fantastic asupra emotiilor si trairilor interioare, de aceea pot fi caracterizati uneori ca persoane reci si nepasatoare.  Cand sunt nervosi, nativii in leu folosesc adesea critica la adresa oponentului si nu le pasa de ceea ce are acesta de spus.

Fecioara

De cele mai multe ori fecioarele reusesc sa isi pastreze calmul insa daca trec pragul devin violente in limbaj si gesturi.

Orbite de furie persoanele nascute in aceasta zodie urla si au tendinta sa sparga obiectele din jurul lor. Daca esti fecioara evita certurile si discutiile in contradictoriu pentru ca de foarte multe ori nu ai dreptate. Citeste tot materialul pe kfetele.ro!