Adelina si Speak, primul sarut in public. Asa indragostiti nu i-ai vazut niciodata!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:15

Cand nu sunt filmati, Adelina Pestritu si iubitul ei, Stefan Sprianu, alias Speak, fac risipa de tandreturi, saruturi fierbinti si imbratisari. Iata-i intr-o ipostaza absolut senzationala.

Totul s-a petrecut la nunta stiristei Kanal D, Bianca Ionita, eveniment care s-a desfasurat in weekendul care tocmai s-a incheiat. La petrecerea de dupa ceremonia religioasa au venit sute de invitati, printre care si numeroase vedete, ca- deh!- asa-i cand tu insati esti vedeta, iar nasii la fel (n.r. Giulia si Vlad Huidu).

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16758802/1/media-140171305223885300.jpg
Printre numele sonore care au venit sa se bucure alaturi de miri, s-a numarat si Adelina si Speak, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton.

Si cum Viorica de la Clejani, cea care a intretinut atmosfera petrecerii, nu i-a vazut niciodata impreuna de cand formeaza un cuplu, cantareata nu s-a putut abtine si a marturisit, la microfon, ca si-ar dori ca Ade sa fie cea care prinde buchetul miresei, nu de alta, dar vrea sa se marite cat mai repede:" Ca l-am vazut si eu acum pe Speak si tare frumosi sunteti impreuna", a adaugat Clejanca, iar Adelina s-a rusinat toata.
VEZI articolul integral si VIDEO pe wowbiz.ro!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei