TOPUL celor mai BOTOXATE BUZE de vedete din showbizul autohton!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:15

Spun ca militeaza pentru naturalete, dar sunt prietene la catarama cu medicul esthetician. Sunt familiarizate cu tot ce inseamna artificiu de frumusete…

Cu ani in urma, lumea se minuna la vederea buzelor gigant ale Marinelei Nitu. Apoi…Bianca Dragusanu i-a luat fata sotiei lui Miron Cozma. Bibi si-a facut buzele siii mai carnoasee. Nu stim daca cele doua au reprezentat un model de urmat pentru urmatoarele dive care si-au marit considerabil buzele.

Anda Adam, cand isi facea debutul in cariera muzicala, NU avea buzele subtiri ca o sfoara, daar NU erau nici atat de pline ca acum.

In acea perioada si le tot contura pentru a le oferi volum, lucru care nu mai e nevoie  sa il faca in prezent. Deja diferenta e suuuper vizibila. Nu credeti?

##VIDEO113530##Gina Pistol de ani buni de zilee a intervenit estetic la nivelul buzelor. A tot declarat ca si-a facut injectii cu acid hialuronic si ca si-a pus silicon in buze. Constaant are grija sa isi mentina acelasi volum.
Pentru ca acidul hialuronic se absoarbe, aceasta trebuie ca din 6 in 6 luni sa se injecteze. Oricum, medicii spun ca acest procedeu creeaza dependenta, asa ca sigur Gina nu se poate abtine si mereeu va vrea buzele mari si carnoase. Oare asta inseamna ca… saruta mai cu foc? Giiina, Giiina…

Daca aliniem doua poze ale Elenei Basescu, una de cand era mai tinerica si una din prezent, punem pariu ca gasiti imediat diferentele.
Eba, cand era doar fata lui taticu, avea buzele destul de voluminoase, daaar probabil nu suficient de groase, in viziunea ei. Bagam mana in foc ca s-a imprietenit cu medicul estetician, caci adesea observam schimbari la nivelul intregii fete.

Jojo, cand era o tanara aspiranta la cariera de cantareata, avea buzele…subtiri! Cea superioara abia daca se vedea. Si ea apela la creionul de contur pentru a da volum.
In prezent, poate sa-si aplice un glos incolor si gata. Buzele sunt…maaari, chiar foooarte mari. Voi ce ziceti? Si-a injectat sau nu acid hialuronic in buze?

Si lista ar putea continua…  De exemplu,  buzele Daianei Anghel s-au marit si ele peste noapte, iar Nicoleta Luciu imediat dupa ce a nascut a capatat un botic…de rata.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: