MORI DE RAS. Vrea sa devina europarlamentar, dar nu stie sa lege doua cuvinte

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 20:55

Credeati ca numai politicienii nostri o dau in bara? Ei bine, „Goagal” sau „Succesuri” sunt apa de ploaie pe langa perlele altora.

S-o vedeti pe pe coana chirita de Finlanda! Se vrea europarlamentar, dar o cam incurca limba franceza. Aarnos! Eila Arnos! Asa se numeste doamna care se si vede europarlamentar. Fiind convinsa ca limba franceza este unul dintre punctele ei forte, viitorul europarlamentar s-a oferit sa dea un interviu in limba lui Alain Delon.

Numai ca, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din studioul de televiziune. Moderatoarea emisiunii a intrebat-o ceva simplu: „ De ce vreti sa deveniti parlamentar al Uniunii Europene?”. Raspunsul nu a fost atat de simplu pentru Eila Aarnos.



Chiar daca e departe de a lega doua cuvinte, eurocandidata nu se lasa pana nu termina propozitia. Desi, efortul pare supraomenesc. Vedeti in imagini cum s-a descurcat candidatat la interviul in limba franceza. Partea de incheiere nu am mai reusit sa o traducem. Poate doar vreun masterand in limba franceza ne-ar putea da raspunsul.

##VIDEO113590##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.