Un roman vrea sa intre in Cartea Recordurilor. A confectionat un gard numai din PET-uri

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 aug 2021, 14:30

De sapte ani munceste pe branci! Vrea sa fie tinut minte de moldovenii lui si sa lase ceva in urma! Doamnelor si domnilor, priviti, in exclusivitate, gardul cu ajutorul caruia nea Sandu vrea sa intre in Cartea Recordurilor!

Sapte ani i-a luat omului nostru ca sa faca un gard cum altul nu-i in toata Moldova. Pe principiul nimic nu se arunca totul se refoloseste, Alexandru Chirila a adunat ce a gasit prin curtea lui si a altora de a lungul timpului. A luat capac cu capac, bricheta cu bricheta si pet cu pet si le-a insirat precum margelele pe sarma.

Omul recunoaste ca e migalos si ii place sa faca lucrurile ca la carte.

Nu va ganditi ca arta de pe gard a aparut asa, peste noapte. Exista o explicatie matematica! La un simplu calcul, ne dam seama ca gardul lui nea Chirila a costat mai mult decat daca ar fi fost de scanduri. Barbatul spune ca a trebuit sa si cumpere dopuri de pe la vecinii insetati.

Si cum chiar el spune, badia Chirila n-a lasat nimic la intamplare. Se declara fumator inrait, insa rezultatele viciului le-a pus in valoare pe un alt gard: cel care ingradeste ograda gainilor.

##VIDEO113606##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cand pasim in curte, ne intampina un alt gardut viu colorat. De data aceasta, cu sticle din plastic, ale caror capace au fost folosite la gardul exterior. Cum nu se cadea sa le dea la gunoi, pet-urile si-au gasit si ele un loc de cinste. In sat, gardul omului e vedeta! Nici pe frumoasa Gioconda daca ar fi intins-o pe sarma la strada, omul nostru nu ar fi avut atat succes.

Nu doar vecinii raman gura casca la el, ci si cei care trec intamplator prin fata curtii omului.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.