Primele imagini cu baiatul lui Dan Bursuc dupa teribilul accident! Cantaretul a izbucnit in lacrimi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 08 oct 2020, 17:20

Leno este cu mana imobilizata si nu are voie s-o miste cateva zile!

"Sunt bine", a spus Leno, zambind.

"Ne-am urcat intr-un taxi sa mergem la o petrecere, la o zi aniversara. Totul s-a intamplat intr-o secunda. Am realizat dupa ce a intrat tramvaiul in noi, a fost groaznic. Nu mai puteam sa iesim. Numai Dumnezeu si Maicuta Domnului a putut sa ne salveze. Eram patru oameni in masina. Leno plangea, era speriat. Am vazut ca nu avea nimic rupt.

Tin minte ca il strigam. Pe mine m-au dus la un spital si pe Leno la un alt spital. Acolo am aflat ca baiatul meu este bine, la fel si Crina si Geanina. Numai Dumnezeu a putut sa ne salveze. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut masina azi la Tv.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16759152/1/media-140199818756202700.jpg
Dupa ce am parcurs vreo 10 minute, cineva i-a taiat fata.

Apoi, Geanina i-a zis sa o lase un pic mai incet. In momentul impactului, nu aveam viteza. Cautam restaurantu", a spus Gina.

"Gina nu are decat cateva vanatai, niste zgarieturi. Nu e gravLeno s-a lovit cu umarul in scaun. La spital i-au pus o fasa si o sa i-o dea sambata jos.. Cand am ajuns la spital, am incercat s-o binedispun pe Gina. Am intrebat-o ce a facut si am zambit, ea era foarte speriata", a spus Dan Bursuc.


Impresarul a mai declarat ca nu are de gand sa dea in judecata pe soferul de taxi sau pe vatman pentru cele intamplate. El se bucura doar ca familia lui a scapat nevatamata.

"L-am intrebat pe Leno daca ii e frica, dar mi-a spus ca nu. A dormit bine, azi s-a jucat. El nu vorbeste despre accident. Noi mai vorbim", a spus Gina.

"Am decis azi in familie sa angajam un sofer.
E pacat ce s-a intamplat. Nu vreau taximetristii sa ma inteleaga gresit. Nu vreau sa fiu perceput gresit. Dar imi iubesc familia si vreau sa fiu preventiv. Alta situatie nu e. De acum inainte familia mea va merge cu sofer. O sa aleg un profesionist. Am la mine la firma 4 soferi, renunt la unul si il las sa se ocupe numai de familie", a spus Dan Bursuc.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.