Un colectionar de papusi si-a transformat casa intr-un adevarat sanctuar al jucariilor de portelan!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 16:40

Am descoperit un tatic de-a dreptul prolific! Sute de ochi il privesc zilnic si sute de fete asteapta cu nerabdare sa le acorde putina atentie!

Dar nu este nici pe departe chiar ceea ce am numi un „parinte obisnuit”, pentru ca odraslele lui sunt papusi din portelan. Poate ca istoria micutelor neinsufletite o fi veche de sute de ani, dar cea a „taticului” lor este cat se poate de recenta.

Toate papusile sunt „infiate” cu acte in regula: fiecare are un certificat de nastere si nu exista nici macar o singura pereche de ochisori pe care „tatal” Victor sa nu o recunoasca inca de la o posta.

Probabil ca va intrebati cum de nu le incurca? Ei bine, explicatia este simpla: „ Fiecare are alta privire, fiecare are alta atitudine si fiecare transmite o alta stare ”.

##VIDEO113935##

Povestea domnului Victor a inceput pe neasteptate, atunci cand, din pura intamplare, un prieten i-a adus un sac intreg cu papusi vechi, din portelan. Luni intregi le-a lasat sa zaca in pod. Apoi a urmat revelatia! De la zi la zi, colectia lui s-a marit direct proportional cu banii care au inceput sa-si ia zborul din buzunar.

De casa plina cu papusi a domnului Victor s-a dus vestea peste tot. Asa ca, multi copii ii calca pragul, nerabdatori sa se joace cu minunatiile de pe rafturi. Papusile sunt ca niste copii pentru domnul Victor, asa ca „taticul” se gandeste sa le construiasca o casuta speciala pentru ele. Nu de alta, dar numarul lor este in crestere si atunci mai mult spatiu chiar le-ar fi necesar.



Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri:

În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.