Teribilismul curselor ilegale! Doi elevi au sfarsit sub rotile masinii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:03

Soferul care a participat la curse ilegale si a ucis doi elevi din Constanta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile!

Cel de-al doilea conducator auto alaturi de care se întrecea pe strazile din oras este cercetat în stare de libertate. Cei doi soferi inconstienti faceau curse pe o strada dintr-o zona industriala a Constantei. Doi elevi, Maria, de 14 ani, si Bogdan, în vârsta de 17 ani, se aflau într-o masina condusa de un prieten, chiar în momentul în care teribilistii goneau într-o cursa nebuna.
A

utoturismul adolescentilor a fost lovit în plin de una dintre cele doua masini care se intreceau, apoi a ricosat în cea de-a doua. Impactul a fost atât de violent încât autoturismul s-a rotit de mai multe ori iar cei doi elevi aflati pe locurile din spate, au fost proiectati în portbagaj.

Cei doi adolescenti au fost dusi în coma la spital, dar au murit dupa câteva ore.

Prietenii celor doi îi acuza pe soferii participantii la cursa ilegala ca, dupa accident, au încercat sa fuga.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Prietenii victimelor le-au dedicat celor doi elevi morti in accident un film-omagiu pe un site de socializare. Cei doi soferi care participau la cursa ilegala au fost retinuti sâmbata de politisti, iar azi-noapte magistratii  au emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, pe numele unuia dintre ei  pentru ucidere din culpa si întreceri neautorizate de masini, iar pentru celalalt sofer au dispus cercetarea

în libertate.

 

Taguri: