Magicienii strazii! Isi uimesc publicul cu cele mai spectaculoase numere

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:03

Cu magia, nu e de gluma. Cine nu si-ar dori sa devina, invizibil, pentru o zi sau sa ghiceasca, numerele la loto?

Vi-i prezentam, astazi, pe Maik si Robert. Doi tineri care au trasformat trucurile, în arta. E drept, mai au multe de învatat, dar au tot timpul din lume. Ca doar sunt... magicieni!

Ei sunt Maik si Robert. Sunt prieteni din copilarie... Impreuna au invatat sa faca trucuri, iar acum sunt in competitie. Au inceput cu parintii, prietenii si cunoscutii. Dupa sute de ore de antrenament, au iesit pe strada.

Pana la urma, necunoscutii sunt cei mai buni jurati!

Unul dintre numerele pe care le-au facut cei doi implica muscarea unei monede. Orice moneda. Daca vrei, poti! Acesta pare sa fie motto-ul celor doi tineri din Banie. Un numar care le-a dat mari batai de cap spectatorilor a fost cel in care au vazut cu ochii lor cum Maik a indoit, iar apoi a rupt o lingura si o furculita cu... puterea mintii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Aflati la inceput de drum, cei doi tineri ne promit ca ii vom revedea in curand pe strada, cu noi trucuri. Spera sa ajunga cunoscuti in toata lumea. Poate chiar sa-l intreaca pe celebrul David Blaine.

Face trucuri tot pe strada. Dar, ce trucuri! Vreti sa castigati la loto, se rezolva!Vreti sa vedeti cum se poate sparge fundul unei sticle, fara sa atingi obiectul? Tot el va arata! Magie, nu gluma! Daca va intalniti cu el pe strada, ganditi-va bine inainte

de a va pune o dorinta. Caci, cine stie, poate chiar se si intampla!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.