Dr. Andrei Laslau DEMONTEAZA mitul potrivit caruia ghimbirul e un tratament universal

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:16

Invitat la "Draga mea prietena", dr. Andrei Laslau a declarat ca persoanele care sufera de anumite afectiuni nu ar trebui sa se ghideze dupa mitul asa ziselor alimente vindecatoare de orice boala.

Ghimbirul este o radacina consumata mai ales in bucataria asiatica. Este o planta radacinoasa folosita ca si condiment la mancaruri, salate, dar consumata si ca ceai sau intrebuintata in diverse preparate naturiste cu scop terapeutic. Unii spun despre el ca este un remediu universal si nu ar trebui sa lipseasca din orice casa. Medicul Andrei Laslau este, insa, rezervat in aceasta privinta." Sunt benefice, dar nu trebuie considerate un panaceu", a declarat Andrei Laslau.



" Plantele sunt bune in general. Ghimbirul este folosit ca si condiment. E foarte bun la gust, este sanatos in mare parte, dar sa crezi ca vindeca reumatismul, artrita sau nu stiu ce boala de inima, mergem un pic prea departe", a explicat doctorul.

##VIDEO114207##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.