A vrut sa le ofere tinerelor sfaturi despre cum sa-si creioneze sprancenele perfecte, insa ceva SOCANT s-a intamplat!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 14:15

Tinerele care au intrat pe contul de YouTube al utilizatoarei GloZell au avut parte de o imagine socanta in timp ce urmareau un tutorial despre creionarea sprancenelor.

I-a lasat cu gura cascata pe toti! Tanara cunoscuta in mediul online drept GloZell are postate pe internet tot felul de tutoriale despre frumusete. Tentate sa afle cat mai multe secrete, multe domnisoare dau click pe materialele ei. Insa tocmai cand sa auda un sfat pretios sau sa invete vreo tehnica noua de infrumusetare, ceva socant se intampla. GloZell le arata cu nonsalanta ca postarile ei sunt doar o ironie si nu contin niciun secret sau sfat despre frumusete! Priviti cum le-a invatat pe domnisoare sa-si creioneze sprancenele perfecte! Lesini de ras!



Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.