Ati auzit-o vreodata pe Rona Hartner vorbind despre barbati? Nici nu va imaginati ce sfaturi le da tinerelor domnisoare

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:04

Ba, mai mult, ne marturiseste ce barbat i-ar putea fura inima.

Rona Hartner a gasit raspunsul pe care alte femei il cauta o viata intreaga! E drept ca si experienta celor 41 de ani de viata poate ca a ajutat-o!

Dupa 15 ani de trai de meleagurile frantuzesti, Rona Hartner deschide cutia Pandorei.   Domnisoarele nemaritate ar trebui sa fie pe receptie!Idealul masculin trebuie sa aiba calitati... si nu numai din cele morale!

Pentru Rona Hartner, barbatul care ar putea sa ii fure inima trebuie sa fie inzestrat de mama natura: „ prefer un barbat cu caracter, care are ochi puernici,  un nas impunator si buze subtiri”!

Dar,
ca sa o cucereasca are nevoie de mai mult decat un aspect fizic placut:„ sa fie mai crestin decat mine, sa se duca  mai des la biserica  decat mine. Cu asta ma da gata si nu numai ca se duce la biseica, dar trebuie sa si aplice in viata de zi cu zi ce face!” Acestea fiind spuse, fetelor, da, voi cele care nu sunteti maritate, luati aminte de la Rona: unde trebuie sa va cautati alesul?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Daca vreti

sa va casatoriti cu cineva care sa nu va faca super-nefericit,e cautati-l prin biserici, atata tot! Niciodata in cluburi! Singurii barbati de familie care chiar vor ceva, daca vor sa se simte unice trebuie sa li se dea locul unic, inseamna de sotie!”

Mai este inca ceva ce trebuie sa luati aminte atunci cind sunteti in cautarea iubitului ideal: „Daca unbarbat e capabil sa te minta, e capabil de orice!”, a afirmat Rotna Hartner.