FITE de vedeta. Ce fel de inele sunt in trend?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:16

O vedeta trebuie sa aiba o tinuta in trend, un machiaj in trend, o coafura, o manichiura, pedichiura si bijuteriile. Ce mai, e un adevarat chin, sa fii vedeta!

Noul trend promovat de vedete: inelele tip verigheta! Fie ca sunt casatorite, fie ca nu doamnele considera ca acest model de bijuterie este must have-ul momentului. Un inel tip verigheta nu se afla totusi pe mana tuturor divelor necasatorite. Dupa ce o sa primeasca inelele cu insemnatate, clar o sa le considere in trend, toata viata.

Unele dive, insa, prefera sa poarte inele care, conform spuselor lor, au fost transmise din generatie in generatie si au peste 100 de ani.

Altele, insa, nu poarta deloc, mai ales daca rochia de seara este una incarcata sau prea pompoasa. Iulia Vantur si Alina Eremia au alta parere despre trendul inelelor, din aceasta perioada. Ele sustin ca in special degetul aratator trebuie sa fie impodobit.

##VIDEO114248##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.