Lipsita de scrupule, o adolescenta vrea sa lase o batrana pe drumuri

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:16

Catalina, o tanara din Targoviste, in varsta de 22 de ani, este studenta in Bucuresti si are mari aspiratii pentru viitor.

 

Lipsita de scrupule, o adolescenta vrea sa lase o batrana pe drumuri
Catalina, o tanara din Targoviste, in varsta de 22 de ani, este studenta in Bucuresti si are mari aspiratii pentru viitor.
Tanara isi doreste o viata mai buna decat a parintilor sai, insa, ca sa realizeze acest lucru,  allege cai gresite.
Elena si Viorel Popa, parintii Catalinei, locuiesc in Targoviste, sunt casatoriti de 23 de ani si au o familie de care sunt foarte mandri.
Catalina este fiica cea mare a cuplului si de la un timp, parintii au dubii in ceea ce priveste comportamentul fetei. Ingrijorarea parintilor a pornit de la un telefon pe care l-a primit tanara. Aceasta nu a vrut sa le dezvaluie parintilor sai identitatea barbatului care a sunat-o. Ingrijorati, sotii Popa solicita ajutorul echipei emisiunii pentru a afla mai multe despre viata pe care o duce fiica lor in Bucuresti.
Investigatiile demonstreaza ca adolescenta nu mai locuieste la caminul facultatii de la inceputul anului ci impreuna cu iubitul ei, Florin, lucru de care parintii habar nu aveau. Catalina a cunoscut – o pe Ileana Constantin, o femeie in varsta de 78 de ani, careia i-a castigat increderea, spunandu-i ca este o fata abandonata de parinti si ca asteapta un copil.
In realitate, Catalina si Florin au ca scop sa castige increderea totala a femeii pentru ca aceasta sa le lase lor casa.
Cand tinerii credeau ca vor reusi sa isi duca la cale planul diabolic, planul le este dejucat de catre parintii fetei.
Cum va evolua relatia dintre Catalina si Florin, dupa ce batrana le afla adevarul despre acestia si ce explictie le va oferi adolescenta parintilor sai, aflati maine, de la ora 21:00, in emisiunea “Pe banii parintilor”, moderata de Ernest, la Kanal D.

Tanara isi doreste o viata mai buna decat a parintilor sai, insa, ca sa realizeze acest lucru,  allege cai gresite. Elena

si Viorel Popa, parintii Catalinei, locuiesc in Targoviste, sunt casatoriti de 23 de ani si au o familie de care sunt foarte mandri. Catalina este fiica cea mare a cuplului si de la un timp, parintii au dubii in ceea ce priveste comportamentul fetei.

Ingrijorarea parintilor a pornit de la un telefon pe care l-a primit tanara. Aceasta nu a vrut sa le dezvaluie parintilor sai identitatea barbatului care a sunat-o.
Ingrijorati, sotii Popa solicita ajutorul echipei emisiunii pentru a afla mai multe despre viata pe care o duce fiica lor in Bucuresti.Investigatiile demonstreaza ca adolescenta nu mai locuieste la caminul facultatii de la inceputul anului ci impreuna cu iubitul ei, Florin, lucru de care parintii habar nu aveau. Catalina a cunoscut – o pe Ileana Constantin, o femeie in varsta de 78 de ani, careia i-a castigat increderea, spunandu-i ca este o fata abandonata de parinti si ca asteapta un copil.


In realitate, Catalina si Florin au ca scop sa castige increderea totala a femeii pentru ca aceasta sa le lase lor casa. Cand tinerii credeau ca vor reusi sa isi duca la cale planul diabolic, planul le este dejucat de catre parintii fetei. 

Cum va evolua relatia dintre Catalina si Florin, dupa ce batrana le afla adevarul despre acestia si ce explictie le va oferi adolescenta parintilor sai, aflati maine, de la ora 21:00, in emisiunea “ Pe banii parintilor ”, moderata de Ernest, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii