Nicoleta Luciu a trait CLIPE DE GROAZA! Vezi ce i-a facut un doctor

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:17

Nicoleta Luciu a fost tinta unei farse de zile mari, pusa la cale de echipa emisiunii WOWbiz, Andrei Duban si doctorul Kasem.

"Mai tii minte cand ai lesinat si mi-ai dat emotii? De data asta, impreuna cu colegul meu, ti-am pregatit ceva!", a spus doctorul Kasem, care s-a razbunat astfel pe frumoasa bruneta, dupa ce si aceasta l-a pacalit.

Astfel, Andrei Duban s-a deghizat intr-un doctor. Venita la cabinet pentru un tratament impotriva ridurilor, Nicoleta a ajuns pe mainile lui.

Sub pretextul unui tratament natural, acesta a inceput sa ii dea pe gat si prin zona pieptului cu salata, carne si slanina, totul spre stupefactia Nicoletei.



Totul a culminat in momentul in care asa zisul medic intentiona sa ii dea pe piele cu urina. Nicoleta s-a speriat foarte tare si a incercat sa fuga, moment in care farsa a fost dezvaluita.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.