INTALNIRE SOC! DJ Harra, FATA IN FATA cu mama ei naturala! S-au vazut pentru prima data

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:17

Ieri seara, DJ Harra a urmarit primele declaratii facute de mama ei naturala, care a parasit-o la nastere.

Dupa ce s-a sfatuit cu parintii adoptivi, ea a luat o decizie incredibila: aceea de a o cunoaste personal pe femeia care i-a dat viata.

"Eu nu pot sa neg ca sunt foarte curioasa sa stiu daca mai am frati, la ce ora m-am nascut, sa aflu despre cel cu care a avut aventura", a declarat ieri seara la WOWbiz Harra.

Intalnirea s-a produs in cursul zilei de miercuri, fiind un moment important, de mare intensitate, atat pentru mama, cat si pentru fiica.



Mama lui DJ Harra a fost prima rapusa de emotiile extrem de puternice.

"Emotiile sunt fantastice. Ma asteptam ca la un moment sa se intample acest lucru. Tot respectul pentru oamenii care te-au dorit, eu m-am condamnat singura si nu iti doresc sa faci acelasi lucru in viata ta. Ai viata inainte, e greu sa judeci pe cineva. Acu 30 de ani nu erau vremurile astea.
Nu exista scuze. Nu stiu ce gandesti in momentul asta", a spus femeia, extrem de emotionata.

Ea a incercat din nou sa isi explice decizia luata atunci, de a o parasi.

"Eu am lucrat la un centru, la Pielesti, si in perioada de vara veneau tot felul de delegati, unde se exportau fructe si legume. A fost o aventura. Nu mai stiu acum nimic de el, era polonez.
Aveam cam 23 de ani. Nu se faceau avorturi ca acum. In al doilea rand, daca se afla o relatie cu un strain, infundam puscaria. Cand s-a intamplat evenimentul, am hotarat ca e mai bine decat sa te fi lasat intr-o casa de copii. Daca as fi mentinut legatura cu tine, cred ca ti-as fi facut rau si tie si lor".

"O aventura de o noapte m-a costat toata viata mea", a adaugat mama naturala a lui DJ Harra.
"Vreau sa crezi ca in fiecare an, in ziua respectiva in care te-am nascut, am avut probleme si ziua aia a fost cea mai grea", a povestit mama Danei la WOWbiz.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16759638/1/media-140252045684178800.jpg

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii