Pedeapsa crunta in celebrul caz Lara Saban! Fratele ei si cel mai bun prieten al sau au fost condamnati cu maxima severitate

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:07

Cati ani de inchisoare le-au dat judecatorii, dar si ce intrebari au ramas inca fara un raspuns clar, aflati acum!

Lara Saban,” un caz cu multe intrebari si controverse si, din cate se pare, cu implicatii politice la cel mai inalt nivel in Turcia, a fost astazi incheiat de justitia romana.

O condamnare pe viata pentru fratele Larei Saban, Gilberto Ghiunal Saban, si pentru George Davidescu, prietenul sau cel mai bun. Aceasta este sentinta definitiva si irevocabila a Curtii de Apel Constanta pentru uciderea tinerei. La aflarea vestii, mama Larei Saban s-a cutremurat.

Isi pierde al doilea copil!

„ In ziua respectiva am fost contactat de cei doi turci. Au venit in tara pentru a o convinge sa nu plece in Turcia. ” A sustinut ca sora sa ar fi fost ucisa de doi asasini trimisi de fostul iubit al fetei, un influent politician din Turcia. Acestia ar fi omorat-o pe fata cu o arma de foc si apoi i-ar fi fortat sa care cadavrul intr-o padure, spune Gilberto Saban.

„ A venit kurdul si ne-a pus jos si pe mine, si pe Davidescu. Cu pistoalele la tampla: daca faceti vreo miscare, urmeaza familiile voastre. Nu am stiut ce sa facem, m-am dus sa cumpar detergent, mi-a fost teama ca o sa-mi omoare familia.”

A fost data o condamnare. Raman, insa, intrebari care nu si-au gasit raspunsul. De ce familia Larei Saban a cerut cu atata inversunare deshumarea fetei? Mama Larei este convinsa ca adevarul este altul: „ma rog la Dumnezeu ca intr-o zi o sa iasa adevarul, n-o

sa ramana asa, eu am incredere in el ca e nevinovat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Chiar in ziua disparitiei, fata a fost surprinsa de camerele de supraveghere dintr-o intersectie din Constanta. Impreuna cu fratele ei, Ghiunal Saban. Nimic nu prevestea nenorocirea. In mai putin de jumatate de ora, tanara avea sa fie omorata. A fost gasita intr-o padure.

26 de zile mai tarziu.

Anchetatorii au stabilit, insa, ca cei doi condamnati de astazi au ucis-o pe tanara pentru a o jefui de suma de 122.000 dolari, bani cu care voia sa cumpere un apartament in Constanta.

Am facut propria ancheta. Am mers pana la Istanbul. Sa stam de vorba cu mama Larei Saban sa vedem de la ce anume a pornit totul. Sa intelegem drama prin care a trecut fiica ei.

Mama arunca vina pe politicianul turc…

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.