Laura Cosoi: “Sobolanii nu erau proaspeti, de asta nu i-am mancat!”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:17

Duminica, 15 iunie, de la ora 21.30, in emisiunea “D-Paparazzi”, Laura Cosoi povesteste despre experientele traite in Thailanda, Vietnam si Singapore, alaturi de iubitul ei, Cosmin.

 

Laura Cosoi: “Sobolanii nu erau proaspeti, de asta nu i-am mancat!”
Duminica, 15 iunie, de la ora 21.30, in emisiunea “D-Paparazzi”, Laura Cosoi povesteste despre experientele traite in Thailanda, Vietnam si Singapore, alaturi de iubitul ei, Cosmin. Aceasta i-a surprins pe reporterii “D-Paparazzi”  cu preferintele-i  culinare.
“Daca as fi sa renunt la Romania si sa ma mut in alta tara, aceea ar fi Thailanda.
Sunt indragostita de acea tara! Cele mai frumoase femei din Thailanda sunt barbatii (ladyboys –n.r). Mananc ce este comestibil. In Vietnam exista in meniurile restaurantelor sobolani expusi. Sobolanii nu erau proaspeti, de asta nu i-am mancat! ”, a povestit Laura Cosoi.
Nu ratati o noua editie a emisiunii “D-Paparazzi” prezentata de Adelina Pestritu, duminica, 15 iunie, de la ora 21.30, la Kanal D.

Aceasta i-a surprins pe reporterii “D-Paparazzi”  cu preferintele-i  culinare.

Daca as fi sa renunt la Romania si sa ma mut in alta tara, aceea ar fi Thailanda. Sunt indragostita de acea tara! Cele mai frumoase femei din Thailanda sunt barbatii (ladyboys –n.r). Mananc ce este comestibil. In Vietnam exista in meniurile restaurantelor sobolani expusi. Sobolanii nu erau proaspeti, de asta nu i-am mancat! ”, a povestit Laura Cosoi.

Nu ratati o noua editie a emisiunii “ D-Paparazzi ” prezentata de Adelina Pestritu, duminica, 15 iunie, de la ora 21.30,
la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.