Aniversare la inaltime. Nu o sa-ti vina sa crezi ce cadou si-a facut George Bush Senior cu ocazia implinirii a 90 de ani!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 10:45

Ce cadou credeti ca si-a facut George Bush Senior la implinirea celor 90 de ani? Este aproape de domeniul fantasticului.

De o aniversare iesita din comun a avut parte fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii. George Bush Senior a vrut sa arate lumii intregi ca varsta nu conteaza pentru el si ca la cei 90 de ani impliniti, ieri, poate sa sara cu parasuta! Pregatit cum se cuvine, George Bush Senior a sarit in tandem, dintr-un elicopter, de la aproape 2000 de metri inaltime. Pana la aterizare, sotia, fiul si nepoatele sale au avut mari emotii.

Nu a durat mult si cel de-al 41-lea presedinte al Statelor Unite a aterizat. A fost un salt cu parasuta reusit, iar fostul locatar de la Casa Alba era tot un zambet. Cand a ajuns la sol, George Bush Senior a fost urcat in scaunul cu rotile cu care se deplaseaza de ceva vreme iar sotia sa a venit imediat sa-l imbratiseze. Dupa ce a fost sarutat de sotia sa, Barbara, a venit si fiul sau, George W.Bush

care, vizibil ingrijorat, i-a strans mana barbateste.

George Bush Senior a sarit pentru prima data cu parasuta in urma cu 70 de ani, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, cand avionul sau a fost doborat deasupra Oceanului Pacific. De atunci, el si-a mai marcat prin salturi cea de-a 75-a aniversare si ce-a de-a 80-a aniversare. Acum, saltul cu parasuta al fostului presedinte al Statelor Unite a fost organizat impreuna cu un grup de veterani din armata americana.



##VIDEO114562##

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16759768/1/media-140266056219420800.jpg

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.