SOCANT. Un campion la box i-a aplicat o "corectie" cumplita unui politist

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:17

A confundat ringul de box cu barul si i-a aplicat o corectie cumplita unui politist care a avut ghinionul sa-i iasa in cale. Este isprava unui campion la box suparat, nevoie mare! Scene incredibile, surprinse de camerele de supraveghere!

Bataie pe viata si pe moarte a fost intr-un bar din Bicaz! Culmea e ca localul este administrat chiar de fiul sefului Politiei din localitate! Protagonisti? Trei tineri, printre care si un campion la box, care si-au varsat furia pe un politist si prietenii sai. Ce macel au surprins camerele de supraveghere!

Omul legii era in timpul liber, alaturi de prieteni, la o masa. In acelasi bar, se afla si un barbat cercetat de politist pentru mai multe infractiuni.

La un moment dat, in imagini, se vede cum un tanar vine la masa politistului. Poarta o discutie aprinsa, apoi, pleaca. Barbatul este ruda cu individul cercetat. Ii reproseaza omului legii ca a intrat in casa lui, in timpul unor perchezitii.

Furios, barbatul cheama ajutoare. Se intoarce imediat, sa-i aplice omului legii o corectie. Loviturile incep sa curga una dupa alta. Minute in sir. Zeci de pumni! In cateva secunde, politistul si prietenii lui sunt culcati la pamant.

In tot haosul creat, femeia de la bar asista neputincioasa la bataie. Incearca sa sune la 112. Lucrurile din bar cad, unul cate unul. Intr-un final, agresorii fug. Cineva a reusit sa sune, totusi, la politie. Imediat, in bar, apar colegii omului legii.

Politistul pare sa fi fost tinta unei razbunari, sunt primele date ale anchetei. In urma cu cateva luni, omul legii i-a facut unuia dintre agresori un dosar pentru tulburarea linistii publice.

Cei trei indivizi, printre care si campionul de box, desi au fost identificati de politisti, nu au fost toti audiati. Doar unul a fost prins, dar a fost eliberat a doua zi de judecatori, sub control judiciar. Ceilalti doi ar fi fugit in Spania.

##VIDEO114599##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei