Christian Sabbagh, impresionat de suferinta unui copil abandonat. O poveste dramatica care iti va smulge o lacrima!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:17

"Am sa va vorbesc acum nu ca prezentator de stiri, ci in calitate de tata. Multi dintre dumneavoastra sunteti parinti, asa ca o sa ma intelegeti", si-a inceput povestea prezentatorul Stirilor Kanal D.

"Ati simtit si dumnevoastra, probabil, de multe ori ca nu va mai puteti stapani revolta cand vedeti un copil, un bebelus in cazul nostru, lasat in voia sortii. Abandonat chiar de cea care i-a dat viata si care, in mod normal, ar trebui sa-l ajut.

Intotdeauna m-am ferit sa fac materiale despre copii in suferinta. Ma cunosc destul de bine si stiu ca ma afecteaza si, uneori, sunt atat de revoltat incat mi-e greu sa pastrez limitele meseriei de jurnalist.

Cazul acesta s-a ivit intr-o noapte pe cand ma aflam intr-o sectie de politie din Bucuresti. O tanara a intrat disperata in sediu sa le ceara ajutorul oamenilor legii.

Nu putem lasa copilul in grija politistilor. Cu atat mai mult, cu cat copilul tusea si se vedea ca mai are si alte probleme de sanatate. Fara sa mai stam pe ganduri plecam de urgent spre spital Marie Curie.
Fara sa-mi dau seama, ma port ca si cum ar fi vorba de copilul meu... Si sunt putin panicat. Colega care ma insoteste vede ca m-am schimbat la fata. Dupa cateva zeci de minute de asteptare, vin vesti bune. Puiul de om nu are nimic grav, tusea se va rezolva cu tratament. Daca politistii nu vor reusi sa o identifice pe mama, de acum incolo, de bebelus se vor ocupa cei de la Protectia Copilului.

##VIDEO114750##

Din fericire, poltistii reusesc sa o identifice pe mama. Doua echipaje sunt trimise in cautarea ei si a bunicii copilului. Intr-un final, familia se prezinta la spital si ia bebelusul acasa. Chiar daca lucrurile pareau sa revina la normal pentru bietul copil, noi nu am abandonat cazul. O colega a reusit sa ia legatura cu bunica bebelusului. Femeia nu a dorit sa dea un interviu, asa ca reporterul a fost nevoit sa foloseasca o camera ascunsa.

Bunica bebelusului spune ca cel mic este bine ingrijit si nu s-a pus nicio secunda problema sa fie abandonat.

Am analizat mult aceste imagini si ne-am intrebat daca sa le difuzam sau nu. Am decis, pana la urma, sa o facem, in primul rand in interesul copilului. Ar fi foarte bine ca cei de la Protectia Copilului sa aiba acest caz in atentie. Si ar mai fi ceva: Sunt, din pacate, foarte multi copii in dificultate in Romania, atat de multi incat ne-am obisnuit sa trecem nepasatori pe langa suferinta lor.

Avem cu totii necazurile noastre si, uneori, abia le mai ducem...Dar, asta nu inseamna sa uitam sa fim oameni!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”