Nici in telenovele n-ai vazut asa ceva! Cum a fost ESCROCATA de 25 000 de euro o tanara indragostita lulea de un puscarias

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:17

Ce nu face o femeie indragostita pentru alesul ei? Dar chiar asa, sa-i daruiesti o avere, pe langa inima, unui individ pe care nu l-ai vazut in viata ta, parca e putin cam mult!

O poveste de dragoste cu final la Judecatorie! Nici in telenovelele sud-americane nu mai vezi asa poveste de viata ca cea traita de o tanara de prin partile Moldovei! Visa la sufletul pereche, dar in loc de print, a intalnit un gigolo care a uscat-o de bani. Relatia lor a inceput abrupt: in miez de noapte, cu un telefon. La capatul celalalt al firului, o voce misterioasa de barbat bine se prezenta: „ Tanar in cautarea marii iubiri! ”.

A fost nevoie de cateva apeluri din partea necunoscutului ca tanara sa se indragosteasca lulea. Probabil amortita de fiorul iubirii, femeia n-a clipit deloc nici cand iubitul nevazut i-a facut, tot prin telefon, o marturisire-soc: „ Sunt din orasul vecin, Galati, dar nu pot sa te vizitez, pentru ca ma opresc gratiile... ”. Nu gratiile de la ferestrele vreunei vile pompoase, ci de la o inchisoare din Galati!

Vestea ca la celalalt capat al firului se afla un condamnat pentru talharie le-ar face, cu siguranta, pe unele domnisoare sa puna telefonul in furca si piciorul

in prag. Nu, insa, si pe cea in cauza! Protagonista s-a ambitionat sa-l vada, mai ceva ca un parior care topaie la cursele de cai. Femeia a continuat relatia cu si mai mult avant: el se intrecea de la o zi la alta in promisiuni, ea, cu gandul la maritis, isi povestea viata unui strain.

##VIDEO114597##

In urma discutiilor avute, care durau ore intregi, partea vatamata a dezvaluit multiple aspecte ale vietii sale de familie, detalii personale intime, inclusiv planuri de viitor, astfel incat inculpatul a reusit sa-si faca o impresie foarte clara asupra partii

vatamate si a situatiei sale materiale si familiale ”, se arata in Rechizitoriul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dupa cateva luni, a venit si dovada de iubire. Nu din partea lui, ci a ei. Fara nicio jena, barbatul i-a cerut celei pe care o numea logodnica bani ca sa iasa din inchisoare.

Inamorata pana peste cap, femeia si-a golit contul de nu mai putin de 25 000 de euro, bani dintr-un credit pe care il obtinuse ca sa-si cumpere o casa. I-a trimis suma, de-a lungul timpului, prin mandat postal unei rude de-a barbatului, posibil chiar iubita lui adevarata.

Relatia dintre cei doi s-a incheiat fix cand ar fi trebuit sa inceapa: la iesirea lui din penitenciar. Fostul detinut i-a marturisit ca nu simte nimic, ea, bulversata, a depus plangere la politie.

Acum, procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi l-au trimis in judecata pe barbat pentru inselaciune. El este, insa, acum din nou in penitenciar, ispasind o pedeapsa mai veche, la care s-ar mai putea adauga cativa ani obtinuti dupa urma pacalelii. Morala? Deschideti ochii inaintea portofelului! Raufacatorii, de multe ori se ascund in spatele unor vorbe mieroase.