INMORMANTARE de cosmar. S-au crucit cand au vazut ce priveghi a organizat o fiica pentru raposata ei mama

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 10:20

“Ne scuzati, e discoteca? Credeam ca am fost invitati la o inmormantare”, asta si-or fi spus rudele si prietenii raposatei Miriam Burbank din New Orleans.

Cu siguranta ati auzit de petrecerile cu tematica. Trebuie sa vii imbracat in functie de un anumit subiect stabilit de organizatori. Ei bine, mai nou, exista si inmormantarile cu tematica. Rudele unor raposati aleg un cadru neobisnuit pentru priveghiul celui trecut in nefiinta.

Este si cazul raposatei Miriam Burbank, o femeie din New Orleans, Statele Unite, care a decedat in iunie anul acesta la varsta de 53 de ani.

Fiica ei a organiza un priveghi si o inmormantare neobisnuita. Pentru ca rudele si prietenii sa-si aminteasca ca Miriam a fost o femeie plina de viata careia ii placeau petrecerile, camera mortuara semana o discoteca. Raposata nu a fost pusa in sicriu, ci pe un scaun, la o masa, iar langa ea un pahar de bere, tigari si un mic bar.

Muzica nu a fost una sobra, ci de discoteca.
Fiicei raposatei i-a venit aceasta idee cand a fost intrebata de cei de la pompe funebre ce ii placea mamei sale pentru a da un aer personal si nu sobru, formal, inmormantarii." Era plina de viata, era sufletul petrecerilor", a declarat fiica pentru Daily Mail.


Sursa foto: dailymail.co.uk

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei