METODA INCREDIBILA prin care a reusit sa slabeasca o femeie atat de obeza, incat medicii nu puteau sa-i faca operatie de micsorare a stomacului

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:08

O femeie in varsta de 39 de ani, a pierdut controlul asupra greutatii sale dupa ce a dat nastere a patru copii.

Charlotte Green, o femeie in varsta de 39 de ani din Staffordshire, Marea Britanie, ajunsese sa fie atat de grasa incat medicii au fost nevoiti sa-si indeparteze ovarele. Femeia, mama a patru copii a pierdut controlul asupra greutatii sale dupa ce a dat nastere a patru copii.

Deoarece nicio dieta nu o ajutase sa scape de kilogramele in plus care ii puneau sanatatea si viata in perciol femeia s-a hotarat sa isi faca o operatie de micsorare a stomacului.

S-a albit la fata cand medicii au anuntat-o ca nu o pot opera din cauza ca e prea grasa.

Charlotte era disperata! Cum sa slabeasca daca niciun regim nu a dat roade si ii era foarte greu sa faca sport din cauza greutatii? Nu a avut incotro si a inceput sa-si faca singura un program. S-a hotarat sa alerge, atat cat poate si cum poate. La inceput alergarile erau foarte lejere si nu durau prea mult, insa in timp, dupa un an a inceput sa faca jogging de cel putin patru ori pe saptamana.



Femeia a renuntat complet la fast-food si si-a facut singura o dieta pe care a impartasit-o cititoarelor cotidianului Daily Mail. Dimineata mananca un grapefruit, la pranz salata de ton, iar la cina pui la gratar cu legume. Nu manaca nimic intre mese.

Intr-un an si jumatate a ajuns sa cantareasca 76 de kilograme de la peste 150 kg cat cantarea cand era obeza. Charlotte Green a reusit practic sa slabeasca mai mult de jumatate din greutatea corporala! Fiindca a alergat, pielea ei a ramas tonifiata.
In prezent Charlotte a declarat pentru Daily Mail ca nu ar mai putea sa stea fara sa faca jogging.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.