Era o tanara careia ii placea luxul, dar a hotarat sa se CALUGAREASCA. Vezi cum arata dupa transformare!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 24 aug 2021, 16:40

Ting Tien, o tanara de 24 de ani din China, a hotarat sa renunte la viata cotidiana obisnuita pentru a deveni calugarita intr-un templu.

In ciuda faptului ca a avut parte de educatie si de o viata privilegiata, tanara Ting Tien, in varsta de 24 de ani din China, a hotarat sa se retraga la templul Xinlongdongzhi pentru a duce o viata monahala. Daca pana mai ieri ii placeau banii si luxul, Ting a declarat pentru Daily Mail ca oamenii au dezamagit-o, prin urmare vrea sa fie mai aproape de spiritualitate.

Templul Xinlongdongzhi unde s-a retras tanara este situat la 4000 de metri altitudine.

Multi i-au laudat decizia, declarandu-se la randul lor dezamagiti de faptul ca dorinta de bani si de putere a pus stapanire pe omenire. Ting Tien a renuntat cu usurinta la machiaj, stil si hainele la moda. S-a ras in cap fara sa stea prea mult pe ganduri si a imbracat hainele simple de calugarita. Mai mult, traditia spune ca cei care vor sa devina calugari budisti trebuie sa renunte la toate bunurile pe care le au in posesie!

Tanara a declarat ca pragmatismul a pus stapanire pe oameni si de aceea a hotarat sa stea cat mai departe de
civilizatie. Isi petrece majoritatea timpului rugandu-se si meditand in templu. Totusi, ea nu a rupt total legatura cu civilizatia. A postat pe un cont de socializare o imagine cu noua ei infatisare. Fotografia a devenit celebra, iar povestea ei uimitoare s-a raspandit in toata lumea!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.