Bianca Dragusanu, asa cum nu ai mai vazut-o! Gusa proeminenta si pielea lasata de pe gat au trimis-o de urgenta la cabinetul esteticianului

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 09:15

Dupa ce a fost surprinsa de paparazzi de la WOWbiz cu o gusa proeminenta si pielea de pe gat lasata, Bianca Drgusanu a intrat in reparatii capitale.

Focoasa diva a apelat la medicul Kasem, zis si esteticianul vedetelor. Bianca Dragusanu a fost afectata de imaginile in care a fost pozata in ultima vreme si, imediat, a inceput sa isi repare imperfectiunile fetei. Astfel, deranjata de gusa proeminenta, roscata s-a programat, recent, la doctorul ei estetician, Kasem Abu Bakr, si a ascultat cu sfintenie recomandarile facute de el. Surse din preajma vedetei sustin ca acesta i-ar fi facut un program de interventii care sa nu o invineteasca si sa o arate mai tanara cu zece ani.



Operatiile usoare au si inceput, dar ele nu sunt vizibile pentru ca se realizeaza cu ace micute si laser. “ Bianca si-a facut deja primele “retusuri” la fata si la pielea lasata a gatului si este foarte multumita! Arata super si face senzatie la un show care se desfasoara la bazinul olimpic din Bacau. Este considerata cea mai frumoasa femeie de la fata locului si toate pustoaicele vor sa fie ca ea ”, au spus persoane apropiate roscatei pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.