CUTREMURATOR. O tanara si bebelusul ei gasiti MORTI in subsolul unui bloc

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 aug 2021, 13:00

Politistii incearca sa dezlege itele incurcate ale unui caz socant din judetul Neamt. O tanara si bebelusul ei, abia nascut, au fost gasiti, morti, in subsolul unui bloc.

Iubitul fetei a cautat-o disperat timp de 3 zile! Fata, in varsta de 25 de ani locuia de cativa ani cu prietenul ei intr-un bloc din Piatra-Neamt. De trei zile, insa, parca intrase in pamant, asa ca barbatul o daduse disparuta de acasa.

Nimeni nu stie sa spuna inca in ce conditii si-a gasit sfarsitul, insa, criminalistii vorbesc despre pruncucidere si sinucidere. Se pare ca tanara si-ar fi provocat nasterea dupa care si ar fi pus capat zilelor.

Vecinii nu stiu prea multe despre ea decat ca era orfana de mica si crescuta de o bunica.

Tot ei spun ca fata ar fi intrat in depresie dupa ce batrana a murit. Nici unul dintre vecini nu stia, insa, ca fata era insarcinata. Medicii legisti urmeaza sa faca lumina in acest caz care a tulburat un oras intreg.

##VIDEO114719##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.