Oana Roman a avut o petrecere de pomina la nunta si la botezul fetitei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:17

Zi importanta pentru Oana Roman. S-a casatorit cu alesul inimii sale si a facut si botezul fiicei lor. Petrecerea cu peste 400 de invitati a tinut pana in zori.

Nunta ca in povesti la Palatul Stirbei! Oana Roman si Marius Elisei s-au casatorit religios si au facut si botezul fiicei lor, Maria Isabela. La petrecere au participat nu mai putin de 400 de invitati. Meniul a fost unul special, iar printre invitati au fost si foarte multe vedete. Petre Roman a venit impreuna cu sotia Silvia si fiul Petrus, dar au fost prezente si Mioara si Catinca Roman.

Seara a fost deschisa cu un superb vals al mirilor.

Au ales melodia artistei Lara Fabian, „Je t'aime”. Atmosfera a fost intretinuta numai de artisti de top. De la Delia Matache, Cornelia Catanga, Elena Merisoreanu sau mama Elenei Gheorghe. Nici Maria Isabela nu a fost uitata pe parcursul serii. Au fost aduse ursitoare pentru micuta lor, care a avut si un tort special pentru ea.

Oana a purtat o rochie clasica de mireasa, de printesa, realizata de sora ei, Catinca.
Pentru botezul care a avut loc inainte de ceremonia religioasa, Oana a purtat o alta rochie, rosie, creata tot de sora ei. Desi mamele sunt cele care sunt mai emotive la asemenea evenimente, de data aceasta s-au schimbat rolurile. Marius nu si-a putut stapani emotiile. Cum nu puteau lipsi parintii Oanei Roman in cea mai fericita zi a ei, Mioara si Petre Roman au dat nas in nas pe scarile bisericii.

##VIDEO114708##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii