Banel Nicolita si sotia lui au facut nunta mare la care au participat oaspeti de seama

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:17

La un an de la casatoria civila, Banel Nicolita a spus „Da!” si in fata lui Dumnezeu. Fotbalistul care joaca de cativa ani in Franta s-a cununat religios cu sotia sa, Cristina.

Emotionati, cei doi miri au avut-o alaturi, la ceremonie si pe fetita lor de doar 10 luni. Vizibil emotionati, Banel si sotia sa, Cristina, au ajuns la Biserica Greaca insotiti de nasii de cununie. Fotbalistul, imbracat intr-un sacou albastru cu revere negre si cu pantaloni negri a coborat dintr-o limuzina alba la bratul nasei.

Iar mireasa a venit cu o limuzina neagra insotita de nas. Cristina a imbracat o rochie de mireasa alba cu trena iar pe cap a avut o tiara si un voal brodat.

La ceremonia religioasa, Banel nu s-a bucurat decat de prezenta mamei,tatal sau a lipsit.

Chiar daca tatal nu i-a fost alaturi, Banel a avut-o langa el pe Amalia Ioana, fetita lui si a Cristinei. Imbracata ca o printesa, in rochie alba, si cu o funda mare in par, micuta era numai un zambet. Iar tatal ei, mandru de asa o frumusete de copila a tinut sa o prezinte jurnalistilor!

Dupa slujba care a durat aproximativ 40 de minute, Cristina si Banel au iesit din biserica, mandri de noul lor statut.

Dupa sedinta foto din fata bisericii, mirii impreuna cu nuntasii au mers la un restaurant de patru stele unde a avut loc petrecerea. Pe langa rude, la nunta au venit si cativa fotbalisti, fosti colegi de-ai lui Banel de la Steaua. Cristina si Banel Nicolita vor pleca in luna de miere, intr-o statiune din Romania.

##VIDEO114706##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.