RAZI IN HOHOTE. Nu o sa-ti vina sa crezi cum a urcat o batranica scarile rulante!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:09

O pensionara a fost atat de intimidata de faptul ca trebuia sa urce pe scari rulante intr-un mall incat, a facut un gest care i-a lasat pe toti cu gura cascata.

Ce ti-e si cu tehnologia asta! Scarile rulante au fost inventate pentru a le face oamenilor viata mai usoara, insa se pare ca persoanele in varsta nu sunt de aceeasi parere, dimpotriva, sunt intimidati de atata tehnologie. O demonstreaza batranica din imaginile de mai jos care din motive numai de ea stiute a ales sa urce pe scarile rulante intr-un mod cu totul inedit. Noua ni s-a parut foarte amuzanta scena si ne-a adus aminte de copilarie cand era o placere sa te lasi pe balustrada scarilor, in loc sa le cobori.

Voi ce parere aveti?



Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.