VEDETELE autohtone care au ramas cu primul barbat din viata lor!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 aug 2021, 04:15

Cine a spus ca trebuie sa gusti din mai multe fructe ca sa vezi care este fructul potrivit pentru tine? Ele l-au incercat pe primul si acolo s-au oprit.

Mai rar auzi in showbizul nostru ca o relatie sa dureze 20 de ani, dar iata ca se poate! Andreea Banica si Lucian Mitrea formeaza in continuare unul dintre cele mai solide cupluri! S-au cunoscut pe cand ea avea doar 16 ani si EL a fost PRIMUL barbat din viata artistei! In timp ce Andreea n-a mai fost tentata sa guste si din alte fructe al pasiunii, Lucian cica a poftit la unele cam..

interzise! Daca ar fi sa ne luam dupa titlurile din tabloide, impresarul nu prea a fost usa de biserica de-a lungul acestor ani. Cu toate acestea, Andreea nu a plecat urechea la zvonuri si a ramas alaturi de el, la binee si la greu.

##VIDEO114852##A crescut de mica in lumina reflectoarelor, iar tatal ei a tinut-o mereu din scurt, asa ca Alina Sorescu n-a fost genul ala de femeie care zboara din floare in floare.
Ea si-a gasit printul abia in 2008, in persoana designerului Alexandru Ciucu.  Se pare ca puritatea ei nu fusese compromisa de NIMENI pana la varsta de 23 de ani. Alexandru si Alina s-au indragostit iremediabil! In 2010, au facut o nunta ca-n povesti, iar la inceputul acestui an au devenit parintii unei fetite. Dupa cum vedeti, in cazul Alinei, primul venit a fost si cel mai potrivit. Sa speram ca cei doi vor trai asa pana la adanci batraneti...


Educatia pe care a primit-o de la tatal ei PREOT a facut-o sa stea departe de scandaluri. Pentru Elena Gheorghe, MUZICA a fost mereu in prim plan, iar viata ei amoroasa a reprezentat un mister ...pana de curand. Pe vremea cand facea parte din trupa Mandinga, au existat zvonuri ca ar fi avut o relatie mai mult decat profesionala cu un coleg Alex, insa N-A fost confirmata. Abia cand a aparut Cornel in viata ei, Elena a recunoscut ca actualul sot a fost PRIMUL si singurul barbat din viata ei...

Are un sex appeal incredibil si este una dintre cele mai dorite si curtate blonde de la noi, daar Dana Savuica are ochi doar pentru sotul ei, Razvan Stanciu. Pe cand avea 19 ani, s-a indragostit la prima vedere de el si a stiut ca acesta va fi primul si singurul barbat din viata ei. Si i-a fost atat de bine de-a lungul anilor, ca nici nu a mai poftit la altul.

Sunt impreuna de 25 de ani si au o fiica in varsta de 19 ani. Rar mai vedem asa ceva... Bravo!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.