Pauza de joaca! Iata cum au fost surprinsi niste muncitori in timpul programului de lucru

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:18

Avem imagini de colectie! Cine spune ca "pauzele lungi si dese sunt cheia marilor succese"?

Niste muncitori din Medias va vor convinge negresit ca lucrul merge mai cu spor daca ai parte si de putina distractie la locul de munca! Ce avem noi aici? Un lucru este clar de la bun inceput. Totul se intampla pe un teren de joaca pentru copii. Bun!

Ce este surprinzator? Copiii nu sunt prin preajma, iar leaganele si balansoarele  sunt ocupate de… muncitori! Sa in numaram cu atentie: 1, 2, 3, 7 in total! Sunt la lucru.

au, nu? Cert este ca fiecare dintre ei are o ocupatie, sa nu credeti ca stau degeaba!

In timp ce doi dintre par sa testeze siguranta leaganului, alti doi incearca balansoarul. Al cincilea isi supravegheaza atent echipa! Si nu oricum, ci sprijinit pe obiectul muncii- lopata! Sa se vada clar ca nu e joaca de copii!

Nici cei mai varstnici dintre muncitori nu pierd vremea! Nicidecum! Experienta acumulata isi spune cuvantul.
Cei doi discuta retrasi. Sa fie vorba oare de planul de lucru al zilei? Inconjurati de tot felul de instrumente, lopeti, galeti si greble, muncitorii nu par sa se grabeasca la munca! Ce-i drept, nu stim- oare erau in pauza de masa?

Ne intrebam oare cum arata acum parcul din Medias unde a fost surprinsa imaginea? Si oare cat au durat lucrarile? Oricum, ne mai permitem sa va dam un sfat: verficati leaganele si balansoarele inainte de a lasa copiii sa le foloseasca! Nu aveti de unde sa stiti ce lucrari de amploare s-au desfasurat, in zona.
Din nefericire, imaginea surprinsa la Medias nu este un caz izolat.
##VIDEO114864##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.