Fotbalistii de la Cupa Mondiala, campioni la selfie! Iata ce imagini posteaza pe retelele de socializare

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 iul 2022, 14:00

Lupta mare la Cupa Mondiala din Brazilia! Nu pe terenul de fotbal, ci in fata obiectivelor telefoanelor de ultima generatie. In ce se bat superstarurile, vedeti acum!

Campionatul Mondial este punctul culminant al carierei pentru orice fotbalist. Si, cum sa nu se foloseasca ei de aceasta oportunitate pentru a se face si mai cunoscuti? Nu neaparat prin kilometrii alergati pe teren, driblinguri de senzatie sau goluri de generic, ci prin instantaneele postate pe retelele de socializare!

Neymar este arma principala a Braziliei. De el se leaga sperantele tarii-gazda de a castiga Cupa Mondiala. Pe teren propriu este, fara indoiala, rege! A reusit sa marcheze deja 2 goluri.

Insa, nu numai aici exceleaza! Ci si pe internet. Fotbalistul isi pozeaza singur zambetul ori de cate ori are ocazia!

Dupa meciul de deschidere al Campionatului Mondial, impotriva Croatiei, Neymar le-a aratat fanilor sai cum a sarbatorit victoria alaturi de iubita sa, fotomodelul  Gabriella Lenzi. Si la cat de frumoasa e fata, cine sa se mai planga ca s-au pozat intr-un dressing!

Pentru Neymar nu conteaza locul.
Important e felul in care zambeste aparatului de fotografiat. Priviti-l in avion alaturi de intreaga echipa a Braziliei- cata fericire i se citeste pe fata!

Starul brazilian nu este, insa, singurul fotbalist innebunit sa se imortalizeze cu fiecare ocazie! Dupa victoria impotriva Portugaliei, intreaga echipa germana a facut poze cu Angela Merkel! Atentie! Cancelarul german  i-a vizitat pe fotbalisti in vestiare!

Este, asadar, un concurs in toata legea si n-ar fi exclus ca, in curand, si casele de pariuri sa intrevada oportunitatea.
Oare cine va castiga Campionatul Mondial la selfi-uri?
##VIDEO114872##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta