Rita Muresan, luata peste picior de Iulia Albu: "A slabit mancand pufuleti?"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:18

Iulia Albu a luat-o in vizor si pe Rita Muresan pe care a demontat-o din punct de vedere al modei.

##VIDEO114901## "A mancat pufuleti? Bine ca are simtul realitatii. A coborat ingerul din ceruri si i-a comunicat corpului sa slabeasca. Cei care mananca mult ajung supraponderali. Sunt si femei asa care arata bine si eu nu le-as vedea altfel. Kim K. a reusit sa se impuna asa cum e. In cazul de fata, nu e relevanta pe niciun plan. A terminat un liceu pedagocic, in ce univers e ea designer? Nu are legatura cu domeniul.

Rita este doamna care a terminat liceul pedagogic. Pentru ce branduri internationale a creat? Ea spune ca a slabit prin puterea mintii, dar poate si-a facut operatii. Nu stiu daca si-a facut. Persoanele care apar la tv, mai ales ea care promoveaza terapia cu ingeri, e super calificata, e sa mai.

Cele care spun ca slabesc cu ajutorul pastilelor sau cum spune Rita, mint. Slabesti facand foamea si sport.
Eu am avut 20 de kg in plus si apoi am slabit. Eu nu sunt ca Dana Rogoz sa spun ca am luat 2 kg si apoi sa ma cantaresc sa spun ca au fost 500 de grame. Elena Gheorghe a luat greutatea normala la sarcina, dar nu defileaza cu asta. Multe femei retin apa in cazul acesta. Andreea Raicu a picat un test cu cantarul, a spus ca are o anumita greutate si cand a fost cantarita, avea 10 kg peste.
Nu stiu la ce conteaza ce greutate ai.  Nu trebuie sa arati rau"
, a spus Iulia Albu pentru Draga mea prietena.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii