Divortul i-a pus capat zilelor? S-a sinucis din cauza problemelor in casnicie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:18

S-a dus sa-si viziteze un prieten si s-a sinucis. Este povestea tragica a unui barbat de 47 de ani care si-a pus capat zilelor cu un pistol mitraliera.

Barbatul din Bucuresti a mers in vizita  la  prietenul sau, scenograful   Bob Nicolescu, in localitatea Burgea de Jos. Era suparat din cauza faptului ca sotia sa voia sa puna capat casniciei si de neintelegerile pe care le avea cu aceasta. Nu a reusit sa se linisteasca nici aici.

La un moment dat, barbatul a ramas singur in locuinta si, stapanit de ganduri negre, a luat un pistol mitraliera din colectia de arme a prietenului sau si si-a pus capat zilelor.



Inainte de a se sinucide, bucuresteanul a lasat un bilet de adio langa o poza de la nunta. Semn ca nu a putut trece peste esecul casniciei. Barbatul a fost gasit fara suflare de prietenul sau care a si sunat la politie.

Cei care il cunosteau pe barbatul de 47 de ani sustin ca acesta era foarte dezamagit si vorbea de sinucidere de mai mult timp.
Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat de un echipaj al Serviciului Medico Legal Arges la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzelor mortii.

Totodata, anchetatorii vor sa afle cum a ajuns pistolul mitraliera pe mainile barbatului si cum de o arma de panoplie era in stare de functionare. In aceasta situatie, detinatorul armamentului, gazda sinucigasului, va avea de dat explicatii in fata oamenilor legii.
##VIDEO114954##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii