Studenti retinuti pentru trafic de droguri usoare

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:18

Descinderi in aceasta dimineata in caminele studentesti ale Universitatii de Petrol Gaze din Ploiesti.

Procurorii DIICOT au saltat aproape 60 de persoane, traficanti de cannabis si consumatori, in mare parte studenti, romani sau straini. Gruparea de traficanti a actionat in universitate, de unde si-a racolat clientii, de la inceputul acestui an.

Acesti tineri, in loc sa stea cu burta pe carte, acum dau explicatii la politie. Drogurile usoare i-au bagat in bucluc. 60 de studenti au fost saltati din camerele de camin, dis-de-dimineata.



Mai multe campusuri universitare din Ploiesti, Constanta si Bucuresti au fost perchezitionate de procurorii DIICOT.  Membrii retelei, cu varste cuprinse intre 19 si 32 de ani, au racolat zeci de studenti din Universitatea Petrol Gaze, carora le vindeau gramul de cannabis cu 60 de lei. Printre suspecti se numara si un student din Gabon. De asemenea, din cei 50 de consumatori, 15 sunt studenti straini.

Studentii stiau de astfel de practici si au auzit de traficul de droguri.
Tocmai din acest motiv spun ca e bine ca au fost prinsi cu totii. Traficantii de droguri risca intre 2 si 7 ani de inchisoare. Si consumatorii risca sa ajnga dupa gratii daca se dovedeste ca au ajutat la racolarea altor studenti.
##VIDEO115006##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta