FACEBOOK si-a revenit! Reteaua de socializare a picat timp de 30 de minute

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 08 oct 2020, 04:50

UPDATE: Facebook si-a revenit, in jurul orei 11:30, dupa ce timp de mai bine de 30 de minute reteaua de socializare a fost picata la nivel global.

Reteaua de socializare a inceput sa intampine probleme de functionare joi dimineata, incepand cu ora 10:55, ora Romaniei. Reteaua a avut probleme la nivel global.

Cea mai mare retea sociala din lume are probleme cu afisarea newsfeed-ului, in timp ce conturile personale si paginile de produs pot fi accesate, atat in Romania, cat si la nivel international.

FACEBOOK A PICAT in intreaga lume!

FACEBOOK A PICAT.

''Sorry, something went wrong'' (Ceva este in neregula) este mesajul pe care il primesc toti utilizatorii cand intra pe Facebook.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

''Facebook este picata pentru toata lumea'', anunta isitdownrightnow. com, un site care verifica daca paginile web din intreaga lume sunt ''online''.( sursa gandul.info si hotnews.ro)

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.