Umut afla ca Ozan a mintit-o

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:18

Cand Musa (Burak Altay) o vede pe Umut (Gizem Karaca) sarutandu-se cu Ozan (Sukru Ozyildiz), acesta reactioneaza foarte violent.

 

Umut afla ca Ozan a mintit-o
Cand Musa (Burak Altay) o vede pe Umut (Gizem Karaca) sarutandu-se cu Ozan (Sukru Ozyildiz), acesta reactioneaza foarte violent. Umut sufera teribil pentru viata pe care este nevoita sa o traiasca si singurele personae care se bucura de drama fetei sunt surorile vitrege ale acesteia, Selda si Yelda, cele care, de altfel, l-au informat pe  fratele lor despre relatia lui Umut.
Ozan se intalneste cu Hakan (Berk Oktay), un bun prieten al sau, pe care nu l-a mai vazut de cativa ani si ii impartaseste acestuia povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de Umut. Cunoscandu-l pe Ozan ca fiind un adevarat “playboy”, Hakan nu crede ca acesta este cu adevarat indragostit, dar abia asteapta sa o cunoasca pe cea care l-a cucerit pe prietenului sau.
Intr-o seara, Umut se strecoara afara din casa si merge la casa in care stia ca locuieste Ozan pentru a-I oferi un cadou, insa, afla cu surprindere ca acesta nu locuieste
acolo.
Cum reactioneaza Umut cand afla ca Ozan a mintit-o, aflati azi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Dragoste la prima vedere”, la Kanal D.

Umut sufera teribil pentru viata pe care este nevoita sa o traiasca si singurele personae care se bucura de drama fetei sunt surorile vitrege ale acesteia, Selda si Yelda, cele care, de altfel, l-au informat pe  fratele lor despre relatia lui Umut.Ozan

se intalneste cu Hakan (Berk Oktay), un bun prieten al sau, pe care nu l-a mai vazut de cativa ani si ii impartaseste acestuia povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de Umut.

Cunoscandu-l pe Ozan ca fiind un adevarat “playboy”, Hakan nu crede ca acesta este cu adevarat indragostit, dar abia asteapta sa o cunoasca pe cea care l-a cucerit pe prietenului sau.Intr-o seara, Umut se strecoara afara din casa si merge la casa in care stia ca locuieste Ozan pentru a-I oferi un cadou, insa, afla cu surprindere ca acesta nu locuieste acolo.


Cum reactioneaza Umut cand afla ca Ozan a mintit-o, aflati azi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “ Dragoste la prima vedere ”, la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.