Nevasta PERVERSA. Sotul i-a trimis bani din strainatate pentru casa, dar ea si-a pus silicoane!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:19

O femeie a preferat sa se tuneze cu banii munciti de sot in strainatate in loc sa termine lucrarile la casa.

George Petrescu si sotia lui, Ioana, sunt casatoriti de sapte ani. Barbatul isi doreste foarte mult un copil, In ultimii ani, George a stat mai mult prin Italia pentru a asigura un trai mai bun familiei sale. El este dezamagit de faptul ca sotia lui nu a ramas insarcinata desi au continuat sa se vada des chiar daca barbatul munceste in strainatate. Ceea ce l-a pus pe ganduri, insa, a fost faptul ca a remarcat ca sotia si-a pus silicoane desi femeia nu isi permite o asemenea operatie.

Mai ales ca ei strang bani pentru a finaliza constructia unei case!

Barbatul a banuit ca trebuie sa fie ceva necurat la mijloc de aceea a apelat la sprijinul lui Ernest. Investigatia detectivilor a scos la iveala un lucru socant: Ioana avea o relatie extraconjugala cu un medic estetician, iar impreuna escrocau diverse tinere naive dornice sa-si corecteze imperfectiunile. Mai mult, femeia avea de gand sa fuga cu amantul ei intr-o tara exotica.
Vezi cum a decurs confruntarea dintre cei doi soti!

##VIDEO115136##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.