Cristian Cioaca va sta 15 ani in puscarie! Cine va creste copilul Elodiei?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:19

Cioaca se face vinovat de moartea Elodiei. Asa a stabilit instanta, asa ca fostul politist va plati.

Sufera, insa, fara vina, si copilul lui. Nu este singurul copil din Romania care plateste pacatele parintelui sau. Intr-un alt colt al tarii, un alt baietel trece prin aceeasi drama.

Copilul lui Cristian Cioaca a ramas fara mama, fara tata! Unul este inchis pentru ca l-a lovit pe celalalt si i-a cauzat moartea. Iar acum soarta micutului ramane sa fie hotarata tot de magistrati. Urmeaza o lupta acerba pentru custodia sa intre sora lui Cioaca si bunica materna, mama Elodiei.



Pana in acest moment, micutul se afla in custodia surorii lui Cristian Cioaca. Ea a reusit sa obtina drepturile asupra baiatului cat timp tatal sau a fost arestat preventiv.

Surprinzator, povestea Elodiei nu este singulara. Intr-un alt cot de Romanie, la Neamt, un alt copil pare sa traiasca aceasi drama cu cea a fiului avocatei disparute.

Este vorba despre un alt micut a carui mama a disparut in urma cu 2 ani.
Femeia a plecat intr-o buna zi la serviciu si parca a intrat in pamant. Ca si in cazul lui Cioaca, sotul Ramonei a fost condamnat definitiv, desi cadavrul femeii nu a fost gasit nici pana in ziua de azi.

Revenind, insa, la  cazul lui Cristian  Cioaca, acesta este optimist si spera sa nu imbatraneasca dupa gratii. Dupa ce va ispasi 2 treimi din pedeapsa, politistul ar putea cere eliberarea.
Cum perioada de 1 an si trei luni i-a fost deja dedusa din pedeapsa, asta ar insemna ca dupa aproape 8 ani, Cioaca ar putea respira din nou aerul libertatii.

Pana atunci insa, Cristian Cioaca se afla in carantina la Penitenciarul Colibasi pentru 21 de zile. Apoi, se va stabili care este regimul de detentie in care isi va ispasi pedeapsa. Cristian Cioaca a fost condamnat ieri la 15 ani de inchisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte in cazul Elodiei Ghinescu.


Ramane de vazut daca politistul va apela la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, avand in vedere ca pe tot parcursul procesului el si-a sustinut nevinovatia.
##VIDEO115140##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii