SE MARITA Adelina Pestritu? Speak i-a dat INELUL de logodna

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:19

Surpriza mare in showbiz! Adelina Pestritu a primit inelul de logodna. Sa bata oare clopotele pentru colega noastra?

Gata, se duc la altar? Relatia dintre Adelina si Speak evolueaza cu pasi repezi. Dupa ce si-au facut declaratii de dragoste in nenumarate ocazii, sa vedeti ce-a declarat ultima oara Adelina: "am o viata frumoasa alaturi de Speak, ne intelegem foarte bine, ne completam unul pe celalalt".

Acum se pare ca cei doi nu mai pot trai unul fara celalalt. O poza cu un inel postata de Adelina pe un site de socializare a creat valva.

A primit sau nu a primit inelul de logodna? Asa ca oare dansam la nunta?

"Nu ne grabim spre altar, e un pas important", ne-a spus bruneta. Zvonuri privind o logodna intre cei doi nu au intarziat sa apara.Chiar daca a mai fost casatorita o data, Adelina simte ca al doilea sau mariaj va fi unul lung si fericit. Si amandoi isi doresc sa fie parinti tineri.

Liviu Varciu pare a fi dat trecutului.
Chiar daca la nunta Oanei Roman, Liviu i-a cerut un dans fostei sale sotii, Adelina marturisteste ca nu a fost nimic compromitator intre ei doi. Acelasi lucru l-a sustinut si Liviu.
##VIDEO115243##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”