Au lasat vanzarea cand le-au vazut! Prezentare de moda intr-o piata din Sibiu

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:19

Credeati ca la piata sunt etalate doar legumele si zarzavaturile? Ei bine, va inselati! Mai nou, aici se da tonul si in moda.

Printre rosii, ceapa si ardei, tinerele modele si-au facut aparitia la fel ca pe podiumul de prezentare. Cand au vazut ce se intampla printre tarabe, vanzatoarele din piata au lasat marfa de izbeliste si nici ca si-au mai luat ochii de la fete! Frumoase si imbracate in rochite vaporoase de vara, manechinele au reusit sa opreasca activitatea din piata.

Si daca tot s-a strans atat de multa lume la parada de moda din piata, comerciantii au sperat ca vor face si vanzare, cand colo, dezamagire mare! Colectia din piata a apartinut designerului Maria Simion.



"Am ales locatia aceasta pentru ca eu creez pentru fiecare femeie, pentru orice femeie si pentru ca noi traim si aici. Viata noastra se desfasoara si in piete, si in supermarketuri si putem sa purtam, sa fim gingase, dragalase, feminine si in astfel de locatii, de ce nu?!".

Timp de o saptamana, la Sibiu se desfasoara cel mai important festival de moda din Balcani. In fiecare zi, pe scenele din oras, dar si din imprejurimi sunt prezentate cele mai noi creatii ale desginerilor vestimentari.

##VIDEO115222##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta