Sportul care iti protejeaza articulatiile! Grasimile dispar, pielea se tonifiaza

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:19

Nici n-a venit bine vara, ca fustitele scurte si pantalonasii minusculi sunt deja la mare cautare.

Dar, stim bine ca nu chiar orice silueta isi poate "permite" sa poarte asa ceva. Ca sa intrati repede in forma sau pur si simplu ca sa va tonifiati pielea, dati fuga la bazin: gimnastica acvatica sculpteaza corpul cat ati zice "peste"!

La prima vedere, pare doar o simpla "zbantuiala" in bazin. In realitate, insa, este un sport in toata regula, care topeste grasimile mai repede decat orice alt tip de miscare! Cum apa sustine aproape 90% din suprafata corpului, riscurile unui impact prea dur cu fundul bazinului sunt complet eliminate.



Gimnastica acvatica este una dintre cele mai complexe sporturi, care pune la treaba absolut toate grupele de muschi. Iar avantajul principal este ca nici macar nu trebuie sa stiti sa inotati.

Dupa o sedinta de gimnastica in apa, organismul poate pierde pana la o mie de calorii. Dar, sa nu credeti ca este chiar floare la ureche. Efectele sedintelor sunt vizibile dupa aproximativ o luna de antrenamente.
Si sunt din cele mai complexe.

De la copii pana la bunici, nimeni nu are restrictie la genul acesta de miscare. Totul este sa aveti un costum de baie si putina vointa!
##VIDEO115229##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: